“Produse de calitate, sănătoase și delicioase.
Apreciind nevoia omului modern pentru un mod de viață mai bun, Vegana.ro oferă produse alimentare de calitate, sănătoase și delicioase, atent selectionate.”
CEO

Despre

Magazin

Totul despre noi si produsele noastre

 • Produse certificate din întreaga lume, dar și produse tradiționale grecești cu valoare adăugată, fără organisme modificate genetic. Produse care își păstrează aroma și nutrienții prin întărirea corpului. Catalogul nostru de produse este în mod constant îmbogățit cu produse de calitate superioara,de la producători strict selectați. Produse care acoperă toate nevoile nutriționale, precum: produse vegane, produse fără gluten și produse care pot fi preparate ușor și rapid pentru a satisface nevoile gospodinei moderne.

Despre noi
Suntem o companie care operează comercial din 2011, selectând și distribuind pe piața romaneasca produse alimentare de calitate și sănătoase, punând accent intotdeauna pe controlul calitatii. Principalele categorii pe care ne concentrăm sunt alimentele organice certificate, precum și propunerile de produse vegane și delicatese.

Respect pentru oameni și mediu
Având mulți ani de experiență, ne selectăm partenerii cu criterii care nu numai că acoperă nevoile nutriționale ale consumatorilor, ci respectă mediul de cultivare, animalele în creșterea lor și în general natura și patrimoniul său. Acest rezultat se reflectă, nu numai în colaborările noastre, ci și în compania însăși, prin filozofia și valorile sale.

Parteneriate pe termen lung
Valorile esențiale sunt onestitatea, încrederea, integritatea noastră, precum și angajamentul față de clienții noștri, pentru servicii imediate și livrarea de produse de înaltă calitate. Studiem dinamica pieței și căutăm în permanență noi categorii de produse, pentru a oferi constant valoare adăugată satisfacției clienților noștri. Acest lucru se reflectă în stabilirea de parteneriate pe termen lung.

 • Cum sunt selectate produsele?
  Produsele pe care le oferim sunt supuse unei selecții foarte riguroase care vă garantează o calitate optimă:
  O atenție deosebită este acordată compoziției produselor și modului în care acestea sunt fabricate și prelucrate. Evităm pe cât posibil coloranții, aromele și aditivii artificiali atunci când sunt inutili și milităm pentru conservarea metodelor artizanale.
  Gustăm toate produsele pe care le oferim online. Verificăm dacă degustarea produsului aduce plăcere și corespunde bine cu ceea ce este publicat pe etichetă. Dintre mai multe produse identice, păstrăm doar cele mai bune.
  Acordăm o mare importanță calităților umane ale producătorilor noștri cu care ne place să menținem relații prietenoase și regulate. Unele au fost prezente chiar de la crearea site-ului web.
  Pentru a găsi toate aceste produse, suntem mereu în căutare. Călătoriile noastre sunt o mare oportunitate de descoperire, dar urmărim și tot ce ține de gătit (bloguri, reviste). De asemenea, suntem solicitați în fiecare zi de mulți producători ale căror produse le gustăm (treabă grea!), Chiar dacă nu putem răspunde pozitiv tuturor acestora.Desigur, vă ascultăm dacă cunoașteți produse care lipsesc de pe site și care merită adăugate. Nu ezitați să ne trimiteți sugestiile.
 • Comitetul nostru de degustare
  Fiecare produs prezentat pe site este testat și aprobat de comitetul de degustare al Vegana.ro. În fiecare săptămână, acest comitet se întrunește pentru a gusta produsele, pentru a verifica etichetele și pentru a compara punctul de vedere cu privire la calitățile sau valorile implicite ale produselor care ar putea fi menționate pe site.

Comitetul de degustare este alcătuit din angajații Vegana.ro, profesioniști în degustare și este deschis persoanelor din exterior pentru a avea o viziune mai puțin subiectivă (producători, jurnaliști, clienți, familii). Dacă doriți să participați la o degustare viitoare, contactați-ne pentru a veni și testa noi produse cu noi.

Transparența produselor
Fiecare produs propus pe site este supus unei fișe detaliate. Pe lângă o prezentare a produsului însoțită de sfaturi despre modul de utilizare a produsului, fiecare fișă indică compoziția detaliată a produsului (ingrediente și materii prime), precum și toate valorile nutriționale (calorii etc.) pentru a vă ajuta în alegerile dvs. .

De la începuturile sale și pentru că sunt partenerii noștri, Vegana.ro a luat decizia de a afișa numele producătorilor care produc produsele. Puteți afla mai multe despre fiecare producător sau marcă făcând pur și simplu clic pe numele său din fiecare pagină a produsului.

Când produsele au o etichetă, o indicăm și pe pagina produsului pentru agricultură ecologică, pentru produsele garantate fără gluten, dar și PDO-zona de origine protejata. … Am ales să afișăm numai produse de calitate reala pe Vegana.ro, corespunzând unor adevărate calități sau criterii de fabricație (PDO,PGO, SlowFood, Vegan Society, Kosher, Bienvenue à la ferme,etc …)

Produsul meu nu este disponibil!
Vegana.ro vă oferă produse de calitate, dar uneori nu pot fi produse după bunul plac. De exemplu, când recolta de miere este mica, este posibil să nu fie disponibile pe tot parcursul anului. Un alt exemplu este atunci când un producător traditional de gem/dulceata de rodie transformă rodia din propria sa plantație, nu poate face mai multe borcane decât permite recolta.

Aceste lipsuri de stocuri sunt, de asemenea, un semn de calitate, unele produse pe care le propunem sunt preparate în cantități limitate. Deci fii atent! Dacă îți plac, nu vorbi despre ele prietenilor tăi, nu vor fi destule pentru toată lumea …

Atunci când un produs nu este disponibil pe site, puteți să vă lăsați adresa de e-mail pentru a primi o alertă imediat ce va fi disponibil din nou pe site.